Van stoere vuurplaats tot artistiek vlammenspel. De haarden van Home Fire hebben in elk huis hun eigen betekenis. Voor de een herinneren onze open haarden aan de majestueuze kasteelhaarden van ooit. Voor de ander zijn onze gashaarden een modern stilleven achter glas. Eén ding is zeker. Met onze veelzijdige collectie open en gesloten hout- en gashaarden voorzien we in sfeerverwarming voor bijna elke woning.

Al meer dan 30 jaar branden onze haarden in huiskamers. In die tijd zijn wij als fabrikant een begrip geworden op het gebied van haarden. En dat is niet voor niets. We zijn in Woudenberg gevestigd, tezamen met enkele zusterbedrijven. Hier worden enerzijds producten vervaardigd in geavanceerde, volledig geautomatiseerde omgevingen. Maar hier worden ook de echt Home Fire haarden gemaakt. Efficiënt, maar nog steeds grotendeels met de hand. En vooral: met liefde.

Hoge kwaliteit

Home Fire Haarden worden volledig vervaardigd in onze fabriek te Woudenberg. We nemen geen genoegen met ‘massakwaliteit’ uit goedkope landen. In onze haarden herkent u het oog en de hand van de meester.

Individueel design

Of het nu om een speciaal model gaat, ontworpen door een architect, of om een aangepaste rookkap voor een monumentaal huis: wij maken het. En nog voordelig ook.

Korte levertijden

Dankzij een grote voorraad en een flexibele organisatie kunnen wij snel leveren. Bent u vandaag op tijd, dan staan we morgen al bij u voor de deur. Zelfs op maatwerkproducten hoeft u niet lang te wachten. Ideaal voor iedereen die verder wil met de verbouwing of inrichting van zijn interieur.

Technische support

Een haard kiezen is méér dan alleen een kwestie van smaak. Alle afmetingen, van stookunit tot rookkap, moeten kloppen. De rookgasafvoer moet veilig zijn en juist gedimensioneerd. U hoeft ons slechts te bellen en onze specialisten geven u persoonlijk advies op maat.

Compleet

Behalve de gesloten en open haarden op hout en gas leveren wij ook Holetherm rookgasafvoerkanalen. Uiteraard passend bij het door u gekozen model en afgestemd op de bouwkundige situatie in uw woning.

Werkwijze

Alles wat komt kijken bij het ontwikkelen van onze producten doen wij in eigen huis.

 

Inspiratie opdoen?

Bekijk ons assortiment haarden

Welke haard is het meest geschikt voor u? Bekijk het assortiment en zoek
de juiste haard voor in uw huis.


Bekijk ons assortiment