Wat kunnen we voor u doen?

Home Fire maakt het u graag gemakkelijk. Op verschillende manieren helpen wij u bij het realiseren van uw droomhaard. Of u dit nu als particulier doet of als professional. Onze belangrijkste services?

 

Technisch advies

Bij het bestellen van uw haard of de bijbehorende aansluitmaterialen, hebt u wellicht hulp nodig. Wat zijn de juiste afmetingen? Welke componenten hebt u nodig voor de montage? Neem contact op met ons. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)33 2864091.
Als u ons bouwkundige tekeningen met een duidelijke maatvoering mailt (info@home-fire.nl) dan kunnen wij een juiste berekening uitvoeren. Voor u als klant is dat service van de zaak. Gratis dus.

 

Individueel design

Als fabrikant van inbouwhaarden begrijpen we dat u soms met bestaande situaties hebt te maken. Een schouw met afwijkend formaat. Een rookkanaal waarop u een aansluiting moet maken. Een lastig hoekje in een monumentaal pand. Misschien hebt u speciale wensen ten aanzien van het ontwerp of de afwerking van de haard. Het kan allemaal. Wij maken een haard of ander component op maat voor u. Onze vakmensen beschikken over een werkplaats waar zij maatwerk tot op de millimeter kunnen vervaardigen.

 

Snelle levering

Onze haarden leveren we onder meer via een groot aantal partners in Nederland. Klik hier voor een volledige lijst van verkoopadressen. Sommige van deze partners kunnen uit eigen voorraad leveren. In elk geval kunnen wij vrijwel altijd zorgen dat u de bestelde producten – haard en aansluitmaterialen – binnen enkele dagen in huis hebt.

 

Hulp bij montage

Het is belangrijk dat een haard vakkundig, veilig en volgens de voorschriften wordt geplaatst. Misschien bent u een professional en kunt u dat zelf. Hebt u hulp nodig of wilt u de montage compleet uitbesteden? Samen met partners kunnen wij dit voor u verzorgen. Zo bent u altijd zeker van een veilige installatie. Onze specialisten steken hun hand ervoor in het vuur…

 

10 jaar garantie

Op de meeste van onze haarden geven wij 10 jaar garantie. Zoveel vertrouwen hebben we in de kwaliteit van onze producten. Hebt u een vraag? Wilt u een storing melden? Lijkt het erop dat u gebruik moet maken van de garantievoorwaarden? Neem meteen contact op met ons. Wij zorgen voor een klantvriendelijke en snelle afhandeling. Ook dat garanderen we.

Inspiratie opdoen?

Bekijk ons assortiment haarden


Welke haard is het meest geschikt voor u? Bekijk het assortiment en zoek
de juiste haard voor in uw huis.


Bekijk ons assortiment